Mjedisi në media & kërkimi mjedisor

 • Forum
  Tema
  Postime
  Postimi fundit
 • Libra & përmbledhje librash
  Këtu mund të postoni informacione rreth librave dhe përmbledhjeve të librave mbi tema të ndryshme mjedisore në shqip dhe gjuhë të tjera.
  4 Tema
  6 Postime
  Postimi fundit nga awca Shiko postimet e fundit
  01 Mars 2011, 23:11
 • Faqe interneti
  Adresa të faqeve të internetit në Shqipëri dhe botë.
  3 Tema
  3 Postime
  Postimi fundit nga DNP Shiko postimet e fundit
  14 Korrik 2010, 19:48
 • Artikuj gazetash & revistash
  Informacione rreth artikujve të gazetave & revistave rreth mjedisit.
  14 Tema
  32 Postime
  Postimi fundit nga rita Shiko postimet e fundit
  11 Janar 2013, 20:13
 • Filma & video
  Informacione rreth filave dhe videove mbi çështjet mjedisore, adresa interneti si p.sh. Youtube & adresa të tjera në web.
  8 Tema
  10 Postime
  Postimi fundit nga Alla Shiko postimet e fundit
  17 Tetor 2011, 19:19
 • Foto
  Foto rreth mjedisit
  2 Tema
  17 Postime
  Postimi fundit nga Edvin Shiko postimet e fundit
  05 Qershor 2010, 23:06
 • Kërkime & dokumente politikash
  Kërkime e hulumtime akademike dhe shkencore rreth mjedisit, dokumente politikash (në shqip dhe anglisht).
  2 Tema
  3 Postime
  Postimi fundit nga Edvin Shiko postimet e fundit
  04 Maj 2011, 21:15
 • Lajme mjedisore & lajmërime
  Lajme shqiptare & ndërkombëtare & lajmërime.
  15 Tema
  17 Postime
  Postimi fundit nga Edvin Shiko postimet e fundit
  19 Shtator 2011, 17:18
 • Media të tjera
  Media të tjera që nuk përfshihen në temat e mësipërme.
  7 Tema
  11 Postime
  Postimi fundit nga Edvin Shiko postimet e fundit
  16 Shkurt 2013, 12:36

Kush është në linjë

Antarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 1 vizitor